Dzięki pomocy firm z całej Polski, nasza Fundacja może sprawnie funkcjonować. Naszym nowym Partnerem została Agencja AFTERWEB z Wrocławia.

afterweb logo

Cieszymy się na współpracę, na której zyskają nasi Podopieczni!

Chcesz pomóc - kliknij tutaj

Nasza Fundacja ponownie została doceniona, co niezmiernie nas cieszy. Dziś wsparcie napłynęło do nas od

I KANCELARIA

Takie gesty sprawiają, że angażujemy się w działania ze zdwojoną siłą, dziękujemy!

Chcesz pomóc - kliknij tutaj

Niesienie pomocy to piękna rzecz! Dlatego z radością informujemy, że nasza Fundacja otrzymała wsparcie od firmy

logoVHCT

BETON ARCHITEKTONICZNY

Środki zostaną przekazane na rzecz wsparcia rodzin górniczych poszkodowanych w wypadkach przy pracy. Bardzo nam miło, dziękujemy.

Chcesz pomóc - kliknij tutaj

Działania naszej Fundacji są doceniane przez wiele osób. Miło nam poinformować, że do grona naszych Darczyńców dołączyła firma:

II - Inwestycje CL Spółka Akcyjna

logo sielanka

Serdecznie dziękujemy za wsparcie dla Rodzin, które szczególnie tego potrzebują.

Chcesz pomóc - kliknij tutaj

W dniu 5 marca 2019 roku podczas Konferencji nt. "Aktualnego stanu prac związanych z uruchomieniem kopalń na Śląsku w tym Orzesze i Nowa Ruda " Fundacja Rodzin Górniczych prowadziła zbiórkę datków na pomoc dla wdów po górnikach będących w trudnej sytuacji finansowej.
Dziękujemy Organizatorowi – Bractwu Gwarków za umożliwienie przeprowadzenia zbiórki, a wszystkim Darczyńcom za wsparcie, bo tylko dzięki Wam możemy prowadzić naszą pomocową działalność.

konferencja 5 marca 2019