Udało nam się pozyskać dofinansowanie na realizację projektu: „Rehabilitacja dla chorych, niepełnosprawnych lub będących w wieku senioralnym podopiecznych Fundacji Rodzin Górniczych”. Pomoc w formie turnusów rehabilitacyjnych zostanie udzielona podopiecznym, którzy wymagają rehabilitacji ze względu na choroby przewlekłe, posiadane orzeczenie o niepełnosprawności lub cierpiący na schorzenia ze względu na wiek senioralny.

Realizacja projektu obejmuje okres 01.06.2022r.-31.12.2022r. Łączna wysokość wsparcia w projekcie 35.000zł, z czego dofinansowanie z Fundacji Orlen wynosi 20.000zł, a wkład własny Fundacji Rodzin Górniczych: 15.000zł.

Osoby zainteresowane udziałem w projekcie prosimy o złożenie wniosku o pobyt rehabilitacyjny - więcej informacji i zasady składania wniosku.

Fundacja Orlen logotyp

Dziękujemy darczyńcy za wsparcie projektu