Podajemy dalej :)

Instytut Myśli Polskiej im. Wojciecha Korfantego zaprasza na spotkanie z JANUSZEM KOKOT, artystą, podróżnikiem, autorem „Afrobiografii”.
Spotkanie rozpocznie się o godz. 17.00 w siedzibie Instytutu Korfantego w Katowicach przy ul. Teatralnej 4.
Wstęp na spotkanie jest wolny. Obowiązują maseczki.

Filharmonia Śląska zaprasza w niedzielę 28 listopada 2021 o godz.17.00 na koncert - wystąpią 2 orkiestry: Śląska Orkiestra Kameralna oraz Kammersymphonie Berlin.
Bilety w specjalnej cenie 10 zł można rezerwować bezpośrednio w kasie biletowej: 503 774 949, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (na hasło: mniejszość niemiecka)