Projekt „Młodzi aktywni! Rynek pracy czeka na Ciebie!” jest realizowany z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (POWER) na lata 2014-2020.
Bezpłatne szkolenia i stypendium za udział!
Zapisy: 578 221 331
?WRZESIEŃ:
7-17.09.2021r. -> Pracownik administracyjno-biurowy + Szkolenie komputerowe ECDL (Excel, Word)
22-30.09.2021r. -> Obsługa klienta + Social Media
?PAŹDZIERNIK:
4-14.10.2021r. -> Rejestracja medyczna + Radzenie sobie ze stresem + Szkolenie komputerowe ECDL (Excel, Word)
20-29.10.2021r. - > Podstawy księgowości
?LISTOPAD:
2-10.11.2021r. -> Specjalista ds. e-marketingu + Tworzenie stron www
17-26.11.2021r. -> Kady i płace
Kto może wziąć udział?
?osoby w wieku 18-29 lat