Drodzy podopieczni,

Mamy nadzieję, że stosujecie się do zaleceń Ministerstwa Zdrowia. Bardzo o to do Was apelujemy. Sytuacja jest wyjątkowa i musimy zdyscyplinować się, aby ochronić siebie i swoje rodziny.

W miarę możliwości pozostańcie w domu, a wychodząc unikajcie miejsc gdzie może przebywać dużo osób.
Przy kontakcie z innymi zachowajcie 1 metr odległości.
Często i dokładnie myjcie ręce - ciepłą wodą z mydłem przez minimum 30 sekund.
Regularnie myjcie lub dezynfekujcie powierzchnie dotykowe
Unikajcie dotykania oczu, nosa i ust.

Więcej przeczytacie na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/poradyinfolinia nfz

Kontakt do Fundacji Rodzin Górniczych tylko pod telefonami 505233026 lub 508181546; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.; lub przez messenger