Z wizytą u Pierwszej Damy RP - Barbórka 4 grudnia 2018 roku

Dziękujemy Pani Prezydentowej za ciepłe i bardzo serdeczne przyjęcie w Pałacu Prezydenckim.
Jest i będzie to niezapomniane wydarzenie w historii Fundacji Rodzin Górniczych.
Rozmawiano o troskach i codzienności życia wdów i sierot górniczych, trudach pracy górników, ale również o zwyczajach i tradycjach śląskich rodzin. Podopieczny Fundacji Piotr Holona, utalentowany artystycznie, deklamował wiersze o górnikach.
Serdeczność Małżonki Prezydenta RP na długo pozostanie w pamięci podopiecznych Fundacji Rodzin Górniczych.

Szczegółowe informacje na: http://www.prezydent.pl/pierwsza-dama/aktywnosc/art,487,barborkowe-spotkanie-malzonki-prezydenta-z-rodzinami-gornikow.html

Wizyta w Pałacu Prezydenckim 4 grudnia 2018r - fotorelacja

palac prezydencki 2018